Menu Sluiten

Even voorstellen…

Mijn naam is Debbie Verschoor- Frühling (1976). Samen met mijn man Remco, onze kinderen Fleur, Luuk en Merel en onze teckel Puk woon ik in het mooie Teteringen.

Elke dag geniet ik van het werken met en voor kinderen. Mijn praktijk Stralend Kind is ontstaan nadat ik de opleiding tot kindercoach, de opleiding tot therapeutische kinderyogadocente en de opleiding Shantala Kindermassage heb gevolgd. Dit waardevolle drieluik om kinderen weer in hun kracht te laten komen vormt samen Praktijk Stralend Kind.

In mijn praktijk wil ik graag kinderen/ jongeren en hun ouder(s) begeleiden in een voor hun moeilijke, lastige, verdrietige periode in hun leven en/of ze een stukje ontspanning bieden in deze drukke en hectische samenleving.

Ik wil kinderen laten voelen en ontdekken dat ze trots mogen zijn op wie ze zijn. Dat ze bijzonder en uniek zijn. Ik coach de kinderen met de aandacht, de veiligheid en betrokkenheid die een kind verdient. Mijn doel is dat een kind zijn eigen kracht en kwaliteiten gaat (her) ontdekken en weer stralend door het leven kan gaan want……………

Ieder kind heeft het recht om te stralen!