Menu Sluiten

Even voorstellen…

Mijn naam is Debbie Verschoor- Frühling (1976), gehuwd en trotse moeder van drie kinderen. Na een aantal jaren als leerkracht werkzaam te zijn geweest binnen het basisonderwijs en vervolgens in diverse functies binnen de Rabobank, doe ik nu weer waar mijn hart ligt, namelijk het begeleiden van kinderen tijdens hun persoonlijke ontwikkeling.

Na het volgen en succesvol afronden van de opleiding tot therapeutische kinderyogadocente, de opleiding Shantala Kindermassage en de opleiding tot Kindercoach heb ik mijn droom waar kunnen maken en ben ik praktijk Stralend Kind gestart.

In mijn praktijk wil ik graag kinderen/ jongeren en hun ouder(s) begeleiden in een voor hun moeilijke, lastige, verdrietige periode in hun leven en/of ze een stukje ontspanning bieden in deze drukke en hectische samenleving.

Ik wil kinderen laten voelen en ontdekken dat ze trots mogen zijn op wie ze zijn. Dat ze bijzonder en uniek zijn. Ik coach de kinderen met de aandacht, de veiligheid en betrokkenheid die een kind verdient. Mijn doel is dat een kind zijn eigen kracht en kwaliteiten gaat (her) ontdekken en weer stralend door het leven kan gaan want……………

Ieder kind heeft het recht om te stralen!