Menu Sluiten

Samenwerking

 


Mediation Praktijk Brabant 

Gaan jij en je partner uit elkaar en hebben jullie minderjarige kinderen? Dan ben je -in het belang van je kinderen- verplicht om een ouderschapsplan op te stellen. Hierin staan afspraken over de verzorging en opvoeding van de kinderen. Gehuwde en geregistreerde ouders zijn dat wettelijk verplicht, maar ook samenwonende ouders die beiden het gezag hebben zijn dit tegenwoordig verplicht.

Aefke van de Garde is een open, mensgerichte en betrokken mediator die jullie met behulp van
haar netwerk van notarissen, fiscalisten, advocaten en financieel adviseurs volledig kan ontzorgen
en het gehele traject voor jullie kan regelen. Aefke en ik werken, indien gewenst, samen bij scheidingen waar kinderen bij betrokken zijn. Voor de kinderen wordt er gewerkt met het Zandkastelenprogramma. Op deze manier worden zowel de ouders als de kinderen in het proces van de scheiding meegenomen. Meer over het Zandkastelenprogramma kunt u hier lezen.

https://mediationpraktijkbrabant.nl


Dudok Training en Begeleiding
Bij Dudok Training en Begeleiding kunt u terecht voor bijles of huiswerkbegeleiding op maat. Binnen Dudok training en Begeleiding werkt een team van professionele leerkrachten uit zowel het Basisonderwijs als het Voortgezet onderwijs.  Zij zijn samengebracht door Marlies Dudok. Op basis van de vraag en de behoefte van uw kind gaat Marlies voor u op zoek naar de best passende docent. Betrokken, professioneel en met een persoonlijke klik.

https://dudoktraining.com/